top of page

מה אוכלים בניקוי?


רבים שמתעניינים בסדנאות ניקוי הרעלים שאני מנחה מוטרדים ממה הם יאכלו במהלך הסדנא, איך זה יסתדר עם השגרה שלהם והאם לא יישארו רעבים.


חלקם מגיעים עם טראומות מניקויים שעשו בעבר, יש כאלה שחושבים בטעות שניקוי זה צום, או ששותים בו רק שייקים ומיצים ירוקים, או שהתזונה במהלכו דלה שמשאירה אותך עם תחושת רעב בלתי פוסקת.


אז לא, לא ולא.


בתוכנית שלי אוכלים! לא נשארים רעבים. ההיפך, כשמשתתפים תוך כדי התהליך מתלוננים על כך שהם רעבים, אני מבקשת מהם להוסיף אוכל. רעב לא משרת אותנו, ההיפך, הוא משבש את התהליך וגורם למערכות הפינוי לעבוד בצורה פחות יעילה. כשהגוף שלנו חש מצוקה ומחסור, הוא "מתכווץ" ולא משחרר, ההיפך ממה שנדרש במהלך הניקוי. אני לא רוצה שאנשים יהיו רעבים אצלי. מי שרעב צריך לאכול יותר.


נכון שיש מזונות שלא נוגעים בהם בניקוי כמו אוכל מעובד למשל. הגיוני, לא? באנו לעזור לגוף לפנות פסולת. זה אומר שלפחות בזמן הזה נקפיד לא להוסיף פסולת חדשה.

יחד עם זאת יש מגוון קולינרי די עשיר, שפע מתכונים שאני מציעה, אינסוף רעיונות אותם משתפים המשתתפים עצמם בקבוצת הווטסאפ שלהם, המון טיפים, תמונות, כל מה שצריך כדי לשבוע וליהנות.


איך יכול להיראות תפריט יום ממוצע במהלך סדנת ניקוי רעלים?


בבוקר: חביתת עדשים או טורטיית כוסמת עם ממרח פסטו או קישואים או אבוקדו בתוספת ירקות,

בצהריים: תבשיל עשיר של אורז מלא, עדשים ירוקות, כרובית ומנגולד, או קינואה עם גרגרי חומוס ופטריות עם סלט ירוק בצד,

בערב: מרק פטריות עשיר, או לביבות בטטה ועדשים כתומות, או סלט גדול עם שעועית ירוקה ואבוקדו, בארוחות ביניים: פירות ואגוזים או שייק או מיץ ירקות או אנטי פסטי.


זה לא תפריט מחייב זו רק דוגמא להמחשה.


האם חייבים לבלות כל היום במטבח במהלך ניקוי רעילים?


כל אחד יכול להחליט אם מתחשק לו להשקיע במטבח ולהכין תבשילים מורכבים ומאפים מקמחי קטניות, או שהוא מסתפק (כמוני למשל) בירקות חתוכים גס וגרגרי חומוס. אני נותנת הנחיות לגבי המזונות המתאימים לניקוי, אתם מחליטים מה אתם עושים איתם.


מקווה שעניתי לשאלה שנשאלת כל כך הרבה "מה אוכלים בניקוי?" ואם משהו עדיין לא ברור, אני זמינה לכל שאלה.

מקווה שנפגש באחת מסדנאות הניקוי הקרובות.



Kommentare


bottom of page